Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Bacon, in Scheiben, halbiert, davon 30 g in feinen Streifen
- 250 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 8 Eier
- 200 g Sahne
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1929 kJ / 460 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Tłuszcz nasycony
- 20 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 901 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eier-Gemüse-Salat
35 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Mie-Nudel-Lasagne
1h 30min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 Min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50 Min
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50 Min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1 Std.
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 Std.
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 Std.
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 Std. 45 Min