Holländische Käse-Eier

Holländische Käse-Eier

4.3 475 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 Stück

Składniki

  • Bacon, in Scheiben halbiert, davon 30 g in feinen Streifen
    150 g
  • Gouda mittelalt, in Stücken
    250 g
  • Eier
    8
  • Sahne
    200 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
    1 Bund
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 901 mg
Białko 22 g
Kalorie 1929 kJ / 460 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...