Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de lomo de bacalao fresco salpimentados
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pan rallado
- 100 g de leche
- 50 g de queso mozzarella
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 38.85 g
- Węglowodany
- 7.75 g
- Tłuszcz
- 16.67 g
- Błonnik
- 7.7 g
Alternatywne przepisy
Bacalao en salsa verde
30 Min
Calabacines rellenos de pavo
40 dk
Cinta de lomo rellena de jamón y queso
1 godz. 30 min
Albóndigas con salsa de champiñones
30 Min
Berenjenas rellenas de atún
30 Min
Merluza con patatas
40 dk
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25 min
Bacalao con salsa de almendras
35 dk
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1 Std. 5 Min
Huevos a la florentina
40 dk
Bacalao mozárabe
50 dk
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50 dk