Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de lomo de bacalao fresco salpimentados
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pan rallado
- 100 g de leche
- 50 g de queso mozzarella
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 38.85 g
- Węglowodany
- 7.75 g
- Tłuszcz
- 16.67 g
- Błonnik
- 7.7 g
Alternatywne przepisy
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Merluza a la gallega
40 min
Calabacines rellenos de pavo
40 min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 godz. 30 min
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Bacalao con salsa de almendras
35 min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25 min
Merluza con patatas
40 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 min