Urządzenia i Akcesoria
莴笋鸡丁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
1 人份
Składniki
-
鸡腿肉 切丁200 克
-
淀粉1 满茶匙
-
油15 克
-
干辣椒 切片1 支
-
莴笋 去皮,切丁,约180克1 根
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
35 g
Kalorie
2264 kJ /
541 kcal
Tłuszcz
41.8 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny