松茸炖老鸡

松茸炖老鸡

3.9 9 rating
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 约500g老母鸡,切块
    ½ 只
  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 1300 克
  • 料酒
    10 克
  • 新鲜松茸 切片
    100 克
  • 根据个人口味调节
    适量
  • 枸杞
    10 粒

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 27.1 g
Kalorie 1936.2 kJ / 462.8 kcal
Tłuszcz 32.8 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...