Urządzenia i Akcesoria
松茸炖老鸡
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
鸡 约500g老母鸡,切块½ 只
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
水1300 克
-
料酒10 克
-
新鲜松茸 切片100 克
-
盐 根据个人口味调节适量
-
枸杞10 粒
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
27.1 g
Kalorie
1936.2 kJ /
462.8 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny