
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate self-saucing pudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds60 g
-
gluten free flour mix (see Tips)100 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
cocoa powder (pure)30 g
-
salt1 pinch
-
soft dark brown sugar100 g
-
eggs2
-
full cream milk40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Sauce
-
soft dark brown sugar100 g
-
cocoa powder (pure)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water150 g
-
full cream milk150 g
-
whipped cream to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
344.3 kcal /
1446.7 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
221.8 mg