Urządzenia i Akcesoria
Ciriola romana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 50 min
7 pezzi
Składniki
-
275 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco200 g di lievito madre
-
500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
farina tipo 1 q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8.7 g
Kalorie
1121 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Baguette
4 Std.
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pancarrè
5 Std.
Rosette
5 Std. 20 Min