![Ciriola romana Ciriola romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8a3da543-785b-4a1e-b6a9-12c4d4df9961/Derivates/201d8f13-1860-497d-adec-3377d38216a8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 275 g di acqua
- 200 g di lievito madre
- 500 g di farina tipo 2 + q.b.
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 56.6 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Corona bordolese
5hod. 20min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pancarrè
5h
Panini rosette
23h 20min
Attorcigliati al sale marino
3ωρ. 15 λεπτ.
Pane integrale con muesli
4sa
Pane toscano con lievito madre
5h
Lievito madre
72h 15min
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta casereccia
5小时 10 分钟