Tris di taralli al profumo di Sardegna
TM5 TM6

Tris di taralli al profumo di Sardegna

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 50 g di pecorino sardo stagionato, a pezzi
  • 50 g di pancetta a cubetti
    lub 50 g di guanciale di maiale a cubetti
  • 450 g di farina tipo 00
  • 50 g di farina di riso
  • 150 g di acqua
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di bacche di mirto (circa 40 g)
  • semi di sesamo misti, q.b.

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
222 kJ / 53 kcal
Białko
1.2 g
Węglowodany
5.9 g
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy