Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 légumes variés de votre choix : poivron, tomate, courgette ronde...
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 20 g de persil frais, grosses tiges retirées
- 2 gousses d'ail
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 2 oignons, coupés en quatre
- 50 g de pain de la veille, sans croûte, en cubes
- 1 œuf
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1109 kJ / 265 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Barbue façon meunière
50min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Alouettes provençales
1h 30min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 Std. 20 Min
Poulet basquaise WW (ex- Weight Watchers®)
45min
Couscous d'agneau express
55min
Tomates farcies
50min
La daube niçoise
13 godz. 20 min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Lasagne à la bolognaise et ricotta
2h
Ratatouille grand format
1h
Sauté de veau aux olives
1h