Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 col china (aprox. 800 g)
- 120 g de sal
- 25 g de arroz de grano redondo
- 300 g de agua
- 1 cucharada de azúcar de caña integral
- 60 g de cebolla
- 4 - 6 dientes de ajo
- 20 g de jengibre fresco
- 60 g de salsa de pescado
-
4
cucharadas de guindilla seca desmenuzada coreana (gochugaru)
lub 4 cucharadas de pimentón picante - 50 g de zanahoria en juliana fina
- 100 g de rábano daikon en juliana fina
- 4 rabanitos en juliana fina
- 4 cebolletas rectas en juliana o rodajas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 1014 kJ / 242.6 kcal
- Białko
- 13.8 g
- Węglowodany
- 43.1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min
Bebida de mijo
35 Min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10 min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45 Min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Goulash de soja con dumplings
1j 25 menit
Chile sin carne
1j
Sopa de miso con vegetales
20 min
Curry indio de verduras
40 min
Sopa asiática de verduras con tofu
1j 30 menit
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25 min
Pak choi salteado
10 min