Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 g de patata en trozos (2-3 cm)
- 1 diente de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de tomillo seco
- 200 g de pan rallado (y algo más para rebozar las albóndigas)
- 400 g de atún en aceite (escurrido)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2883 kJ / 689 kcal
- Białko
- 31.4 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 41.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesas de coliflor y queso
30min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30min
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1h 10min
Muffins de queso y verduras
35min
Nuggets de coliflor
30min
Pudins de quinoa con salsa de frambuesa
2h
Crumble de tomate y cuscús al azafrán
45min
Fritos de zanahoria
1h 10min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1 Std. 20 Min
Panisses (bastones de garbanzos)
1h 30min
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30min
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1 Std. 40 Min