Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón

Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón

3.6 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 30 g de queso parmesano en trozos
  • 1200 g de agua
  • 1 cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
    1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
  • 200 g de arroz basmati
  • 500 - 700 g de espárragos verdes
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
Sabayón de limón
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 10 g de zumo de limón recién exprimido

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 403 kcal / 1685 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...