Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de espárragos blancos con su líquido (1 lata)
- 800 g de leche
- 40 g de maicena
- 80 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 705 kJ / 169 kcal
- Białko
- 5.19 g
- Węglowodany
- 10.06 g
- Tłuszcz
- 11.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de guisantes
30min
Crema de champiñones
20min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema de espárragos y gambas
30min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min