Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de fromage à pâte pressée, type comté
- 80 g d'échalote, coupée en deux
- 150 g de chorizo, coupé en morceaux
- 680 g d'eau
- 300 g de pâtes sèches, type coquillettes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de poule
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2271.8 kJ / 543.5 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cassoulet express au chorizo
55min
Croque-cake
50min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min
Risotto à la viande hachée
45min
Timbale milanaise
55min
Croque flammekueche
55min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 Min
Chèvre-poivron
15 Min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Croziflette
1h 25min