Salsa tartara

Salsa tartara

4.4 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
200 g

Składniki

  • di olio di semi di girasole
    100 g
  • cetriolini sott'aceto
    2
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
    10 g
  • tuorli sodi
    2
  • di senape piccante (opcjonalnie)
    1 cucchiaino
  • di aceto di vino bianco
    1 cucchiaio
  • tuorlo fresco
    1

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 507 kcal / 2121 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 53.6 g
Węglowodany 0.3 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...