![Salsa tartara Salsa tartara](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/231671.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olio di semi di girasole
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 cetriolini sott'aceto
- 2 tuorli sodi
- 1 tuorlo fresco
- 1 cucchiaino di senape piccante (opcjonalnie)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal / 406 kJ / 97 kcal
- Białko
- 1.1 g / 1.1 g
- Węglowodany
- 0 g / 0 g
- Tłuszcz
- 10.3 g / 10.3 g
- Błonnik
- 0 g / 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho
15 Min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Keine Bewertungen
Zuppa di cipolle
1 godz.
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2h 20min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6h 25min
Salsa greca
10 min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Tzatziki
20min
Caesar salad
45 min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min