Torta cacao e barbabietola

Torta cacao e barbabietola

4.2 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • 200 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 300 g di barbabietole rosse cotte a pezzi (2-3 cm)
  • 2 uova
  • 100 g di olio di semi di girasole
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 150 g di zucchero
  • 50 g di bevanda a base di avena
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 202 kcal / 845 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 17.9 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...