
Urządzenia i Akcesoria
Torta cacao e barbabietola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 fette
Składniki
-
burro q.b.
-
200 g di farina tipo 0 + q.b.
-
300 g di barbabietole rosse cotte a pezzi (2-3 cm)
-
2 uova
-
100 g di olio di semi di girasole
-
50 g di cacao amaro in polvere
-
150 g di zucchero
-
50 g di bevanda a base di avena
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
202 kcal /
845 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
17.9 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Benessere e colore
5 Przepisów
Włochy
Włochy