Torta cacao e barbabietola
TM6 TM5

Torta cacao e barbabietola

4.2 (35 ocen)

Składniki

  • burro q.b.
  • 200 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 300 g di barbabietole rosse cotte a pezzi (2-3 cm)
  • 2 uova
  • 100 g di olio di semi di girasole
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 150 g di zucchero
  • 50 g di bevanda a base di avena
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
845 kJ / 202 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
17.9 g
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy