Salsa inglese al ribes

Salsa inglese al ribes

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 vasetto

Składniki

  • 50 g di cipolla rossa
  • 50 g di bacon affumicato a cubetti
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di farina
  • 1 cucchiaino di dado Bimby per brodo di carne
  • 30 g di vino bianco secco
  • 60 g di acqua
  • 40 g di passata di pomodoro
  • 1 foglia di alloro secca
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 50 g di aceto di Sherry
    50 g di aceto di vino rosso
  • 50 g di gelatina di ribes nero (vedere consigli)
  • 1 pezzo di scorza d'arancia

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 55 kcal / 230 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 1.9 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...