Salsa inglese al ribes

Salsa inglese al ribes

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 vasetto

Składniki

  • di cipolla rossa
    50 g
  • di bacon affumicato a cubetti
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di farina
    20 g
  • di dado Bimby per brodo di carne
    1 cucchiaino
  • di vino bianco secco
    30 g
  • di acqua
    60 g
  • di passata di pomodoro
    40 g
  • foglia di alloro secca
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di aceto di Sherry
    50 g
    50 g di aceto di vino rosso
  • di gelatina di ribes nero (vedere consigli)
    50 g
  • di scorza d'arancia
    1 pezzo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 55 kcal / 230 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 1.9 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...