Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla rossa
- 50 g di bacon affumicato a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di farina
- 1 cucchiaino di dado Bimby per brodo di carne
- 30 g di vino bianco secco
- 60 g di acqua
- 40 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
-
50
g di aceto di Sherry
lub 50 g di aceto di vino rosso - 50 g di gelatina di ribes nero (vedere consigli)
- 1 pezzo di scorza d'arancia
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 230 kJ / 55 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zabaione al limone
15min
Zabaione allo spumante
15min
Papet vaudois
55 min
Aspic di pesche e mirtilli
7h
Torta raw di mele e frutti di bosco
1h 40min
Gelato ai cachi
15min
Gelato alle fragoline di bosco
20min
Dolce al cucchiaio di mele e miglio
1 Std. 50 Min
Torta raw all'arancia e mandorle
1 Std. 30 Min
Purea di pere e marroni al Rum
35min
Torta raw al cioccolato e banana
1 Std. 20 Min
Pavlova
2h 45min