Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de noix décortiquées
- 75 g de chapelure
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 7 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuste en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 891.7 kJ / 213.3 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40min
Riz au lait, poires pochées et sauce chocolat
1h 20min
Œuf mollet aux palourdes et petits pois
50min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Eclairs guacamole et crabe
1h 10min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Brak ocen
Salade d'œufs pochés
40min
Œufs Benedict light
50min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min