Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de noix décortiquées
- 75 g de chapelure
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 7 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuste en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 891.7 kJ / 213.3 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1h 30min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 min
Œuf mollet sur sablé et son tartare aux légumes
1h 30min
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Brochettes de poulet et oignon vapeur aux herbes
40 min
Sabayon anisé
15min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Gaufres de pomme de terre au camembert
45 min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1h 45 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Oeuf mollet en feuilleté
1h 5 min