Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
cauliflower florets680 g
-
garlic cloves2
-
water45 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
ghee (see Tip)1 tbsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
445.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
434.9 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb Thanksgiving
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Keine Bewertungen
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Garlic (Skin) Salt
1 Std. 55 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 Min
Cauliflower mash
25 Min