宋嫂鱼羹

宋嫂鱼羹

3.9 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
3 人份

Składniki

  • 鲈鱼 约350克,去骨去皮切丝
    1 条
  • 蛋清
    ¼ 个
  • 料酒
    5 克
  • 15 克
  • 玉米淀粉
    10 克
  • 10 克
  • 切丝
    5 克
  • 新鲜冬笋 切丝
    65 克
  • 火腿片 切丝
    20 克
  • 新鲜香菇 切丝
    3 朵
  • 新鲜黑木耳 切丝
    6 - 7 朵
  • 鸡高汤
    800 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • 1 汤匙
  • 蛋黄 调匀
    2 个
  • 香菜 切末
    10 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30.4 g
Kalorie 1083.7 kJ / 259 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...