韓式大醬燉花枝

韓式大醬燉花枝

3.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 麻油
    15 克
  • 蒜頭 切片
    25 克
  • 丁香魚乾
    20 克
  • 韓國辣椒粉
    4 茶匙
  • 韓式大醬
    60 克
  • 300 克
  • 板豆腐 切塊(約2公分)
    200 克
  • 大白菜
    200 克
  • 花枝 切塊
    600 克
  • 青蔥 切段
    35 克
  • 2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 28 g
Kalorie 988.2 kJ / 236.4 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 18.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...