Urządzenia i Akcesoria
塔香薄荷蒸雞塊
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
麻油30 克
-
老薑 切片15 克
-
新鮮九層塔30 克
-
新鮮薄荷葉10 克
-
米酒10 克
-
醬油膏2 大匙
-
去骨去皮雞肉 切大塊600 克
-
綜合甜椒 切絲100 克
-
洋蔥 切絲50 克
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.7 g
Kalorie
1717.9 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常養生食補
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan