芥蘭味噌牛肉捲
TM5 TM6

芥蘭味噌牛肉捲

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 180 克 火鍋牛肉片
  • ½ 茶匙 醬油膏
  • 60 克 金針菇
  • 15 克 青蔥
  • 30 克 芥藍菜 ,取葉
  • 500 克 水 (蒸煮用)
  • 30 克 味噌
  • 10 克 蒜頭
  • ½ 茶匙 烏醋
  • 5 克 清酒
  • 15 克 水
  • 15 克 味醂
  • ¼ 茶匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
974 kJ / 233 kcal
Białko
8.8 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy