芥蘭味噌牛肉捲

芥蘭味噌牛肉捲

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 火鍋牛肉片
    180 克
  • 醬油膏
    ½ 茶匙
  • 金針菇
    60 克
  • 青蔥
    15 克
  • 芥藍菜 取葉
    30 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 味噌
    30 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 烏醋
    ½ 茶匙
  • 清酒
    5 克
  • 15 克
  • 味醂
    15 克
  • 白芝麻
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.8 g
Kalorie 974 kJ / 233 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...