Scallops & Pea Puree
TM6 TM5

Scallops & Pea Puree

4.7 (32 oceny)

Składniki

  • 20 g Schalotten, halbiert
  • 10 g Butter
  • 400 g Erbsen, tiefgekühlt
  • 150 g Milch
  • 1 ½ TL Salz, etwas mehr für die Muscheln
  • 1 TL Zitronensaft, etwas mehr für die Muscheln
  • 4 Scheiben Frühstücksspeck
  • 8 Jakobsmuscheln
  • etwas Pfeffer, frisch gemahlen
  • schwarze Sesamsamen zum Dekorieren

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1835 kJ / 438 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy