![Hamburger di manzo ripieno di formaggio Hamburger di manzo ripieno di formaggio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE10BAC8-51CF-42FA-8723-6433BBBA824B/Derivates/784C0168-E1C9-49F8-8824-EE11B183F307.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 panino secco
- acqua, per ammollare il pane
- 15 g di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 130 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di olio
- 1 uovo
- 600 g di carne trita di manzo
- 20 g di senape
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaino di paprica piccante
- 150 g di formaggio Cheddar o un altro formaggio semistagionato, tagliato in 8 pezzi (3 cm x 3 cm, spessore 5 mm)
- olio per friggere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole
5min
Crêpe
1h 15min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1 Std.
Lasagne
2h
Crema Thermomix®
45 Min
Vermicelles
3h 15min
Pizza con la zucca
1 Std.
Salmone con asparagi e grano
40 Min
Hamburger alla messicana
4h 25 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Cornetti con carne macinata
30 Min
Insalata arcobaleno veloce
10 min