
Urządzenia i Akcesoria
Pizza ai quattro formaggi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
Impasto
-
di acqua50 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito fresco15 g
-
di latticello180 g
-
di farina manitoba400 g
-
di sale1 cucchiaino
Farcitura
-
di Parmigiano a pezzi (3 cm)50 g
-
di caciocavallo a pezzi (3 cm)50 g
-
di mozzarella sgocciolata, in quarti80 g
Terminare la preparazione
-
di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)80 g
-
di pepe1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
581 kcal /
2431 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
80 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria