Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 180 g di latticello
- 400 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di caciocavallo a pezzi (3 cm)
- 80 g di mozzarella sgocciolata, in quarti
Terminare la preparazione
- 80 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisù
5h 40min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Chutney di zucca e albicocche
Brak ocen
Purè di patate
45 Min
Zucchero a velo
5min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Riso casimiro
45 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Impasto per pizza
1 Std.