Spaghettini aglio, olio e pomodorini

Spaghettini aglio, olio e pomodorini

4.8 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di aglio
    2 spicchi
  • di pasta secca tipo spaghettini
    320 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di basilico fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 432 kcal / 1808 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...