Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Irish Seafood Chowder
55 min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Grated Carrot Salad
10 min
Waffle Cones
35 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 godz.
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 godz. 15 min
Beurre Blanc
20 min
Mini vegan fruit cakes
25 godz. 40 min
Onion Pie
2 godz.