Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Caprese Frittata
30 Min
Swiss Rösti
9 Std.
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 Min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40 Min
Caramel Parfait
7 Std.
Berry foam
10 Min
Mussels Mariniere
25 Min
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Mojito mocktail
5 Min