Urządzenia i Akcesoria
Minestrone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
onions cut in halves80 g
-
leek cut in pieces120 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed600 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
salt1 tsp
-
dried ditalini pasta or similar short dried pasta120 g
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated to taste6 - 18 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1202 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Minestrone
45 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min