Urządzenia i Akcesoria
Minestrone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
onions cut in halves80 g
-
leek cut in pieces120 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed600 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
salt1 tsp
-
dried ditalini pasta or similar short dried pasta120 g
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated to taste6 - 18 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1202 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Broth
35 min
Chicken Provencale
1 godz.
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Minestrone
45 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min