Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 bay leaves
- 4 garlic cloves
- 5 black peppercorns
- 4 cloves
- 100 g onions, quartered
- 600 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 700 g celeriac, peeled, diced (1 cm)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground white pepper, or to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 522 kJ / 125 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 278 mg
Alternatywne przepisy
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 godz. 40 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Brak ocen
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Classic Zabaglione
15min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8óra 45p
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1h 20min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Brak ocen
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50min
Brandy Butter
10min