Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Bread Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
bay leaves2
-
garlic cloves4
-
black peppercorns5
-
cloves4
-
onions quartered100 g
-
milk600 g
-
unsalted butter diced30 g
-
celeriac peeled, diced (1 cm)700 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground white pepper or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
278 mg
Białko
5 g
Kalorie
522 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rustic Bread
2 godz.
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1 godz.
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Watermelon Ginger Spritzer
45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Quick Fruit Sorbet
10 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Red Pepper Houmous
5 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Tomato Sauce
40 min