Urządzenia i Akcesoria
Soy bread with seeds
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
12 portions
Składniki
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
199 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
891.3 kJ /
212.2 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Vegan mayonnaise
15 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Stretchy melty cheese
20 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Almond thins
25 min
Cashew sour cream
10 min
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min