Urządzenia i Akcesoria
Baguettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
2 pieces
Składniki
-
water330 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
salt1 ½ tsp
-
hot water100 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 2 pieces
Sód
3368.1 mg
Białko
56 g
Kalorie
7594 kJ /
1812 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
13.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
367 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Hamburger rolls
2 godz. 20 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Choux pastry
1 godz.
Quick puff pastry
1 godz. 20 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Easy brioche
1 godz. 50 min