Urządzenia i Akcesoria
Watermelon granita
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
rice malt syrup1 tsp
-
watermelon flesh (seedless), cut into pieces (approx. 3 cm)800 g
-
rose water3 tsp
-
limes zest only, no white pith2
-
egg whites lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
26.9 mg
Białko
2 g
Kalorie
201.2 kJ /
48 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Spiralized Skirt Steak Salad
35 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Prune jam
55 min
Cherry-Cacao Sorbet
30 min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 godz.
Mango lassi
5 min
Halloween witches' hats
4 godz. 45 min
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24 godz. 15 min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Layered chocolate cappuccino cups
19 godz. 30 min
Slushy-style juice
10 min