Urządzenia i Akcesoria
Cap and headphones
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 portions
Składniki
Basic chocolate cake
-
unsalted butter cut into pieces and softened100 g
-
plain flour300 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
white sugar270 g
-
baking powder1 tbsp
-
salt1 pinch
-
full cream milk250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs room temperature2
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Fondant
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra sifted for dusting and kneading (see Tips)620 g
-
natural food colouring of choice (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
156.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
2902.9 kJ /
691.2 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
125.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dark chocolate frosting
10min
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Six-layer cake
5h 45min
Basic vanilla cake
55min
Two-layer chocolate cake
3h 20min
Choc-mint milk
15min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic vanilla cupcakes
35min
Pavlova
6h
Basic chocolate cupcakes
40min