Marshmallow pops

Marshmallow pops

4.6 8 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
35 portions

Składniki

  • coconut sugar
    400 g
  • warm water
    300 g
  • gelatine powder
    2 tbsp
  • oil for greasing
  • cream of tartar
    2 pinches
  • arrowroot flour for dusting
    2 - 3 tbsp
  • dairy free chocolate broken into pieces (dark, white or milk)
    400 - 500 g
  • shredded coconut for decorating (optional)
    50 - 150 g
  • gluten free 100s and 1000s for decorating (optional) (see Tips)
    2 - 3 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 159.5 kcal / 669.8 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 7.4 g
Węglowodany 21.7 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 4.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...