Urządzenia i Akcesoria
Marshmallow pops
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
35 portions
Składniki
-
coconut sugar400 g
-
warm water300 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
oil for greasing
-
cream of tartar2 pinches
-
arrowroot flour for dusting2 - 3 tbsp
-
dairy free chocolate broken into pieces (dark, white or milk)400 - 500 g
-
shredded coconut for decorating (optional)50 - 150 g
-
gluten free 100s and 1000s for decorating (optional) (see Tips)2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.3 mg
Białko
2 g
Kalorie
669.8 kJ /
159.5 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Chocolate ice cream
12 godz.
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Triple chocolate layer cake
5 godz. 20 min
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Pinwheel biscuits
26 godz. 40 min
Chocolate ripple cheesecake towers
40 min
Lamingtons
1 godz. 10 min