Vegetable spring rolls
TM6 TM5 TM31

Vegetable spring rolls

4.4 (30 ocen)

Składniki

  • 50 g vermicelli noodles
  • boiling water, for soaking
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 100 g cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 5 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil, plus etxra for deep frying
  • 2 tsp white sugar
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 tsp soy sauce
  • 40 g oyster sauce
  • 150 g fresh bean sprouts, cut into halves
  • ½ tsp salt
  • 12 spring roll pastry sheets
  • water, for brushing
  • sweet chilli sauce, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
568.2 kJ / 135.3 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
9.6 g
Tłuszcz
10.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
1.1 g
Sód
429.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy