Urządzenia i Akcesoria
Vegetable spring rolls
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
vermicelli noodles50 g
-
boiling water for soaking
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
cabbage cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
garlic cloves5
-
vegetable oil plus etxra for deep frying20 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
fresh bean sprouts cut into halves150 g
-
salt½ tsp
-
spring roll pastry sheets12
-
water for brushing
-
sweet chilli sauce to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
429.2 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
568.2 kJ /
135.3 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Bagels with bacon jam and egg
3 godz. 20 min
Tandoori chicken wraps
50 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Lamb Kibbeh
1 godz. 30 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Fig and maple bourbon fizz
168 godz. 20 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Freckles
1 godz.
Flour tortillas
1 godz. 10 min