Urządzenia i Akcesoria
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
24 pieces
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
188.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
2937.8 kJ /
699.5 kcal
Tłuszcz
68.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate fondants
30 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Chocolate pudding
6 godz. 30 min
Choux pastry
1 godz.
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Layered chocolate cappuccino cups
19 godz. 30 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Chocolate fondant cake
40 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Lamingtons
1 godz. 10 min
Triple chocolate layer cake
5 godz. 20 min