Urządzenia i Akcesoria
Eggs Benedict and corn muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
raw cashews190 g
-
hot water to soak
Muffins
-
coconut oil plus extra to grease35 g
-
chia seeds25 g
-
pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)125 g
-
sun-dried tomatoes4
-
water60 g
-
fresh English spinach200 g
-
fresh long red chilli cut into pieces¾
-
zucchini grated120 g
-
spring onion/green onion trimmed, cut into pieces½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
egg1
-
polenta110 g
-
almond meal80 g
-
tapioca starch15 g
-
gluten free baking powder⅛ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rice milk180 g
Poached eggs
-
eggs8
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
Cashew hollandaise
-
lemon zested, no white pith and juiced½
-
rice milk200 g
-
ground turmeric¾ tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
coconut oil20 g
-
ground smoked paprika to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
459.6 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
3391.7 kJ /
810.6 kcal
Tłuszcz
59.2 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Węglowodany
46.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Parsnip Mash
Brak ocen
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Pork Binagoongan
Brak ocen
Pears on Orange Syrup
Brak ocen
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 min
Green onion flatbreads
55 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min