Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de mascarpone
- 4 œufs
- 80 g de farine de blé
- 50 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1513.1 kJ / 362 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 23.2 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Błonnik
- 3.9 g
Alternatywne przepisy
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40min
Gâteau aux pommes
40min
Gâteau magique à la noix de coco
1h
Gâteau magique au chocolat blanc
3hod. 15min
Gâteau au chocolat express
20 min
Gâteau au chocolat et fromage blanc
40min
Cake fondant au chocolat
35min
Marbré express au chocolat
45min
Moelleux au chocolat au lait
1h
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Gâteau renversé à l'ananas
1h
Gâteau à la noix de coco et chocolat
40min