Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
-
180
g de pâte à tartiner chocolat-noisette maison
lub 180 g de pâte à tartiner chocolat-noisette, type Nutella®
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1546.5 kJ / 370.9 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 35.9 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roses des sables
45min
Moelleux au chocolat
55 min
Gâteau marbré
2h
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Gâteau roulé à la confiture
30min
Roulé au chocolat
1 Std. 30 Min
Pâte à gaufre
1 Std. 30 Min
Marbré express au chocolat
45min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40min
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min
Cookies aux 3 chocolats
50min
Fondant au chocolat et framboises
40min