
Urządzenia i Akcesoria
Gaufres de Liège
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 portions
Składniki
-
135 g de lait tiède
-
200 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
-
375 g de farine de blé
-
35 g de levure boulangère fraîche
-
2 œufs
-
1 c. à soupe de sucre vanillé maison
-
250 g de sucre perlé
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
271.7 kcal /
1139.1 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
36.7 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Goûters de légende
10 Przepisów
Francja
Francja