Urządzenia i Akcesoria
Compote coing-pomme-framboise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
400 g de coings coupés en morceaux
-
400 g de pommes coupées en morceaux
-
30 g de sucre roux
-
100 g de framboises surgelées100 g de framboises fraîches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
609 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
33.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts légers
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Compote de pêches et framboises
1 godz.
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Compote de prune à la cannelle
25 min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Compotée de fruits d'automne
30 min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Gelée de coing
1 godz.
Compote pommes-châtaignes
20 min
Compote pommes-poires-miel
15 min