
Urządzenia i Akcesoria
Schiacciata con l'uva
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni
Składniki
-
di lievito fresco10 - 15 g
-
di zucchero100 g
-
di acqua270 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere6 cucchiai
-
di farina manitoba500 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di uva nera a metà e senza semini1000 g
-
di semi di anice1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 6 porzioni
Kalorie
494 kcal /
2067 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
93 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria