
Urządzenia i Akcesoria
Purée z warzyw i soczewicy (dla dzieci)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
marchewki pokrojonej na kawałki100 g
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki80 g
-
batatów obranych, pokrojonych na kawałki60 g
-
czerwonej soczewicy, suszonej40 g
-
oliwy z oliwek10 g
-
wody200 g
Wartości odżywcze na 1 porcja
Kalorie
64 kcal /
268 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE PRZECIERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20 min
Zupa krem z soczewicy (dla dzieci)
35 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z warzyw i ryby
45 min
Purée z warzyw i mięsa
50 min