Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
TM5 TM6

Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)

4.1 (15 ocen)

Składniki

  • 130 g miąższu dyni, pokrojonego na kawałki
  • 3 zielone fasolki mamut, świeże, bez łyka, pokrojone na kawałki
    lub 6 zielonych fasolek szparagowych, mrożonych, bez łyka
  • 40 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
  • 200 g wody
  • ½ łyżeczki oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
336 kJ / 80.5 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
14.6 g
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
5.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy