
Urządzenia i Akcesoria
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
150 g wody
-
50 g liści szpinaku baby, świeżych
-
600 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
-
150 g borówek amerykańskich
-
½ łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
161.6 kcal /
678.5 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
40.2 g
Błonnik
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska