Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 粒 蒜頭
- 1 大匙 橄欖油
- 150 克 花枝, 切塊(約3公分)
- 100 克 扇貝, 切塊
- 150 克 草蝦仁, 切塊
- 30 克 蕃茄醬
- ½ 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
- ¼ 茶匙 糖, 依個人喜好調整
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 新鮮巴西利, 少許,切碎,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 2630 kJ / 628 kcal
- Białko
- 63.4 g
- Węglowodany
- 48.8 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Błonnik
- 4.9 g