雞肉豆腐漢堡排

雞肉豆腐漢堡排

2.3 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
1 完整食譜

Składniki

  • 去皮雞胸肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時
    60 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約2公分)
    60 克
  • 板豆腐 擠乾水份,切塊
    60 克
  • 高麗菜葉 切塊
    60 克
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 19.92 g
Kalorie 635 kJ / 151 kcal
Tłuszcz 3.06 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 10.92 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...