Urządzenia i Akcesoria
杏鮑菇麻香炊飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
薑20 克
-
黑麻油20 克
-
杏鮑菇 切丁(約1~1.5公分)150 克
-
高麗菜 切小丁片(約2公分)150 克
-
醬油15 克
-
水680 克
-
味醂5 克
-
米 洗淨、瀝乾200 克
-
枸杞2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
385.3 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
624.9 kJ /
149.5 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味 • 炊飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan