Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 乾香菇 ,約6-7朵
- 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
- 15 克 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- 1 大匙 太白粉
- 1 根 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
- 7 克 薑 ,切片
- 15 克 油
- 15 克 醬油
- 15 克 味醂
- 30 克 蠔油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2447.2 kJ / 585.5 kcal
- Białko
- 32.4 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 41.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 192.6 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 2293.6 mg