香菇燴雞

香菇燴雞

3.4 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 乾香菇 約6-7朵
    15 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    400 克
  • 米酒
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    1 根
  • 切片
    7 克
  • 15 克
  • 醬油
    15 克
  • 味醂
    15 克
  • 蠔油
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2293.6 mg
Białko 32.4 g
Kalorie 2447.2 kJ / 585.5 kcal
Tłuszcz 41.5 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 192.6 g
Węglowodany 17.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...