蕃茄燉牛肉
TM31 TM5 TM6

蕃茄燉牛肉

4.7 (12 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 10 克 薑, 切片
  • 30 克 辣豆瓣醬
  • 600 克 牛腱肉, 川燙去血水,切塊
  • 200 克 洋蔥, 切塊
  • 50 克 醬油
  • 700 克 牛蕃茄, 切塊
  • 100 克 紅酒 (不甜)
  • 330 克 麥芽啤酒
  • 10 克 蔥, 切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
773 kJ / 184 kcal
Białko
17.055 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
4.653 g
Błonnik
1.718 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy