蕃茄燉牛肉

蕃茄燉牛肉

4.7 13 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 辣豆瓣醬
    30 克
  • 牛腱肉 川燙去血水,切塊
    600 克
  • 洋蔥 切塊
    200 克
  • 醬油
    50 克
  • 牛番茄 切塊
    700 克
  • 紅酒 (不甜)
    100 克
  • 麥芽啤酒
    330 克
  • 切蔥花
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.055 g
Kalorie 773 kJ / 184 kcal
Tłuszcz 4.653 g
Błonnik 1.718 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...