Urządzenia i Akcesoria
蕃茄燉牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
牛腱肉 川燙去血水,切塊600 克
-
洋蔥 切塊200 克
-
醬油50 克
-
牛番茄 切塊700 克
-
紅酒 (不甜)100 克
-
麥芽啤酒330 克
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.055 g
Kalorie
773 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
4.653 g
Błonnik
1.718 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan